KURBAN BAYRAMI’NI SAĞLIKLI GEÇİRMEK İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ!
04-06-2025 13:23Eti pişirdikten sonra en az 5-10 dakika dinlendirin, çünkü… Günün her öğününde et tüketmeyin! Bu hatalar sindirim sistemini zorluyor kolesterol ile tansiyonu yükseltiyor KURBAN BAYRAMI’NI SAĞLIKLI GEÇİRMEK İÇİN 10 ÖNEMLİ ÖNERİ! Kurban Bayramı denildiğinde çoğumuzun aklına bolca tüketilen kırmızı etler, tatlılar ve sevdiklerimizle birlikte uzun zamanlar geçirdiğimiz yemek sofraları geliyor. Ancak bu günlerde sağlıklı beslenmeye özen göstermek, sağlığımızı korumak ve bayramı daha keyifli hale getirmek açısından oldukça önemli. Acıbadem Altunizade Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Beyza Erdoğan Aksan, “Kırmızı etin iyi bir protein ve demir kaynağı olduğunu biliyoruz.